Karnevalové kostýmy

Informace

Filmové, pohádkové a sci-fi
Půjčovna filmových a pohádkových kostýmů nabízí kostým Sněhurky, kostým Karkulky, kostým pohádkové víly, Disney kostýmy, kostým královny, kostým Marylin Monroe, kostým Myšky Minie a další

Filmové, pohádkové a sci-fi Počet produktů: 612

Podkategorie

  • Pánské kostýmy
    Půjčovna pánských filmových kostýmů Půjčovna pánských pohádkových kostýmů Půjčovna pánských sci-fi a komixových kostýmů
  • Dámské kostýmy
    Největší půjčovna dámských filmových kostýmů v Praze
na stránku
Zobrazují se 61 – 90 z 612 položek
  • 250 Kč

    Kostým antické bohyně obsahuje bílozlaté šaty, zlatý pásek a ozdobný pásek na ruku. Karnevalový kostým je vhodný na párty Bohů a večírek v Antickém stylu. Vhodný pro velikost S až M Doporučujeme zakoupit zlatou barvu na tělo. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým japonské gejši obsahuje zdobené červené šaty a speciální opasek na panáky. Karnevalový kostým je vhodný zejména pro oslavence, na pirátské párty a večírky v asijském stylu. Vhodný pro velikost S a M Doporučujeme zakoupit punčochy, vějíř, paruku a barevné kontaktní čočky . Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým kostlivky obsahuje sukni s černou síťovinou. Karnevalový kostým je vhodný zejména na všechny záhrobní a halloweenové párty. Vhodný pro velikost S a M Doporučujeme zakoupit dlouhé černé rukavice, síťované punčochy, bílou barokní paruku, klobouček a nalepovací řasy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Luxusní barokní kostým sexy dámy obsahuje bohatě zdobené šaty. Karnevalový kostým je vhodný zejména na všechny záhrobní, halloweenové a aristokratické párty. Vhodný pro velikost S a M Doporučujeme zakoupit dlouhé černé punčochy s mašlí, bílou barokní paruku, škrabošku a nalepovací řasy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Luxusní dámský kostým Elvise Presleyho obsahuje zdobené šaty, pásek a odepínací plášť. Karnevalový kostým je vhodný zejména na disko párty a párty s tématem známých zpěváků a osobností.Vhodný pro velikost S, M, L Doporučujeme zakoupit dírované punčochy a duhové řasy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Luxusní dámský kostým Elvise Presleyho obsahuje černé zdobené šaty, pásek a odepínací, černozlatý plášť. Karnevalový kostým je vhodný zejména na disko párty a párty s tématem známých zpěváků a osobností.Vhodný pro velikost S, M, L Doporučujeme zakoupit dírované punčochy a duhové řasy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým boxerky - Rocky Balboa jako žena! obsahuje černé šortky, tričko, žaket a rukavice. Karnevalový kostým je vhodný na všechny filmové a drsné party.Vhodný pro velikost XS, S, M Doporučujeme zakoupit barevné čočky a líčení (modřiny). Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Pohádkový sexy kostým víly obsahuje nádherné, žlutozelené, třpitivé šaty a třpitivá křídla. Karnevalový kostým je vhodný na všechny pohádkové párty.Vhodný pro velikost S Doporučujeme zakoupit zlatý nebo stříbrný pudr, kouzelnou hůlku a bílé punčošky s mašlí. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Pohádkový sexy kostým irské víly obsahuje nádherné, nepřéhlednutelné, zlatotozelené třpitivé šaty. Karnevalový kostým je vhodný zejména na St. Patrick's Day, na všechny pohádkové, vílí, skřítkovské párty a pro nepřéhlédnutelné hostesky.Vhodný pro velikost XS, S, M Doporučujeme zakoupit zlatý nebo stříbrný pudr, kouzelnou hůlku a zelený klobouček....

    250 Kč
  • 350 Kč

    Historický gotický kostým Lady Marion ze Sherwoodu obsahuje nádherné, modré šaty, korunu a závoj. Karnevalový kostým je vhodný na historické párty.Vhodný pro velikost M Doporučujeme zakoupit zlatý nebo stříbrný pudr, kouzelnou hůlku a zelený klobouček. Podívejte se do sekce doplňky.

    350 Kč
  • 250 Kč

    Krásný kostým Alenky z Říše divů obsahuje šaty a klobouček. Karnevalový kostým je vhodný na filmové nebo pohádkové párty.Vhodný pro velikost S, M, L Doporučujeme zakoupit umělé řasy, punčochy, paruku a barevné čočky. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Gotický kostým hradní paní obsahuje dlouhé, sametové šaty a čelenku do vlasů. Karnevalový kostým je vhodný na všechny filmové a komixové party. Vhodný pro velikost 36-38, 40-42. 42-44, 44-46 Doporučujeme zakoupit kadeřavou paruku. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým sexy delfína obsahuje bílomodré šaty s hřbetní a ocasní ploutví. Karnevalový kostým je vhodný na všechny filmové, vodní a halloweenové party. Vhodný pro velikost 36-38 Doporučujeme zakoupit blond paruku a bílé legíny. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Sexy kostým samurajky obsahuje krásné šaty s páskem. Karnevalový kostým je vhodný na všechny filmové a komixové party. Vhodný pro velikost 36-38, 40-42 Doporučujeme zakoupit stylovou paruku. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým srdcové královny obsahuje šaty, korunku a bolerko. Karnevalový kostým je vhodný na všechny pohádkové a karnevalové party. Vhodný pro velikost 36-38, 40-42. 42-44. Doporučujeme zakoupit dlouhé rukavice a punčochy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým starověké kněžky obsahuje šaty, pásek a čelenku. Karnevalový kostým je vhodný na všechny pohádkové a karnevalové party. Vhodný pro velikost 40-42. Doporučujeme zakoupit zlatou barvu na tělo, modré čočky a umělé řasy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým řecké antické kněžky obsahuje nádherně zdobené šaty s páskem. Karnevalový kostým je vhodný na všechny pohádkové a božské party. Vhodný pro velikost 36-38, 40-42, 42-44. Doporučujeme zakoupit zlatou barvu na tělo, modré čočky a umělé řasy. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým sexy kočičí ženy obsahuje top s límcem, kalhoty a masku na obličej. Vhodný pro velikost S, M (36-38, 40-42). Součástí balení nejsou ouška. Podívejte se do sekce doplňky.

    250 Kč
  • 350 Kč

    Naše půjčovna kostýmů Praha nabízí k zapůjčení také tento originální kostým Mnoho doplňků k zakoupení naleznete ZDE

    350 Kč
  • 250 Kč

    Naše půjčovna kostýmů Praha nabízí k zapůjčení také tento originální kostým Mnoho doplňků k zakoupení naleznete ZDE

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým Minnie Mikumausky tvoří krásné šatičky s puntíky.  čelenku s oušky vám zapůjčíme také Vhodný pro velikost M, 38 až 40 příjemný materiál Doporučujeme zakoupit černé nadkolenky podívejte se do sekce  doplňky.

    250 Kč
  • 250 Kč

    Dámský kostým Elvise obsahuje bílé šaty s pásekem a pláštěm. Kostým je vhodný pro velikost 36 až 40 příjemný materiál K tomuto kostýmu vám jako doplněk doporučujeme: bílé nebo černé sítované punčocháče Podívejte se také do sekce doplňky

    250 Kč
  • 250 Kč

    Pánský pohádkový kostým Ferdy Mravence obsahuje kalhoty, košili s mašlí a tykadla. Velikost 48 - 52  Párty doplňky k zakoupení naleznete ZDE  Kostým Ferdy Mravence můžete kombinovat s dámským kostýmem Berušky 

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým krásné Marylin Monroe se skládá ze  stylových bílých šatů s typickým střihem. Vhodný pro velikost  34 - 40 XS až M  K tomuto kostýmu vám jako doplněk doporučujeme: paruku Marylin Monroe Podívejte se do sekce doplňky 

    250 Kč
  • 250 Kč

    Kostým krásné Marylin Monroe se skládá ze  stylových bílých šatů s typickým střihem. Vhodný pro velikost  38 M  K tomuto kostýmu vám jako doplněk doporučujeme: síťované bílé punčošky Podívejte se do sekce doplňky    půjčovna kostýmů Praha, pujcovna kostymu praha

    250 Kč
  • 350 Kč

    Super kostým Spidermana obsahuje overal od hlavy až k patě. Velikost  M pro postavu do 183 cm Ostatní doplňky k zakoupení naleznete ZDE

    350 Kč
  • 250 Kč

    Stylový kostým Supermana obsahuje kalhoty, triko a masku. Velikost  M pro postavu do 183 cm, pro štíhlou postavuPánský pohádkový kostým můžete kombinovat s dámským pohádkovým kostýmem Ostatní doplňky k zakoupení naleznete ZDE

    250 Kč
  • 250 Kč

    Pánský kostým Matrix se skládá z dlouhého stylového kabátu. Velikost 48 - 50 Ostatní párty doplňky k zakoupení naleznete ZDE

    250 Kč
  • 350 Kč

    Kostým svalnatého Supermana obsahuje: overal se svaly a opasek  Kostým je vhodný na jakoukoliv filmovou nebo halloweenskou party. Velikost  S, M, L Ke kostýmu doporučujeme: make up, plnovous, sluneční brýle a dolary. Tento kostým nebo doplňky je k zakoupení ZDE

    350 Kč
  • 350 Kč

    Licencovaný kostým Batmana obsahuje: overal se svaly, plášť s maskou a opasek. Kostým je vhodný na jakoukoliv filmovou nebo halloweenskou party. Velikost M, L, XL Ke kostýmu doporučujeme: make up, plnovous, sluneční brýle a dolary. Tento kostým nebo doplňky je k zakoupení ZDE

    350 Kč
Zobrazují se 61 – 90 z 612 položek